fredag 30. november 2012

Bakepulver i do

Sjekk hva du kan vaske med bakepulver og natron. Er det noen som har noen gode tips til do vasken? Forøvrig kan man bleke tenner med bakepulver også, men da er det nok en viss fare for å . Tipseren Akidiri fremhever eddik som et genialt sparetips, gjerne i kombinasjon med bakepulver.


Kan bakepulver og eddik sette fart på avløpet igjen? Bakepulver gjør susen, og er mest miljøvennlig. Jeg velger å starte med bakepulver for det er noe alle har.

Dette måtte jeg prøve selv, og du verden så rent filteret ble. Akkurat brukt bakepulver og eddik, lot det stå en liten stund og så kokende vann. Mathilde skrev 2011-04-07: Jeg prøvde det med natron, salt . Kaldt springvann og bakepulver holdt for å få det helt reint. På ovnsveggene lar det seg ikke gjøre å bruke trikset, siden vann og bakepulver renner ned. Dette gjør folk når toalettet er møkkete, men de må på do.


Du kan tømme Cola i do, la det stå en stun før du vasker over med dobørsten. Andre muligheter er å strø bakepulver i do, eller å smøre på med tannkrem (!). Fartsstriper i do: kopp eddik og ss bakepulver.


Forsøk dette: strø et lag med bakepulver over komfyrtoppen, og legg et fuktig. Avløpsåpnerne Plumbo, Jif og Mudin har sammen med det gamle kjerringrådet eddik og bakepulver, fått en skikkelig utfordring. Setningseksempler med bakepulver, oversettelse minne. Derimot kan bakepulver ha aluminium som anti-klumpemiddel tilsatt. Misforståelsen skyldes antagelig at natron er baking soda på engelsk og . Informasjon om bakepulver i gratis engelsk online ordbok og leksikon.


Eddik og bakepulver nedi vasken på kjøkkenet er også en enkel måte. TIPS: Rengjør kjøkkenbenken med bakepulver: Hell bakepulver på en fuktig svamp, og over hele benken. Fukt innsiden på stekeovnen, påfør bakepulver, sett ovnen på grader.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...