fredag 30. november 2012

Smøremembran ute

Hey'di elastisk membran utendørs Cemflex kg. Sementbasert, rissoverbyggende elastisk membran for alle typer mur- og betongkonstruksjoner. Hey'di Smøremembran er en flytende membran til fuktisolering av gulv og vegg i våtrom før montering av keramiske fliser.

Hei, har en uteterasse som ligger oppå kjellerbodene (vanlig treplatting på støpt betong). Med kun av produktene kan du løse de mest vanlige arbeidsoppgavene både innen- og utendørs: ARDEX 8+ 2-komponent sementbasert smøremembran . Utendørs benyttes 2-komponent membran for å forebygge salt- og kalkutslag, samt sprekkdannelser i fugene. Les mer om dette i vår brosjyre som omhandler .

Laticrete Hydro Ban er en helt ny type smøremembran til vanntetting av vegger og gulv i våtrom, terrasser og bassenger før liming av fliser. Betongen skal primes før legging av membran. Legging av membran med tilhørende tettedetaljer er nød-.


Endelig har vi funnet en membran som kan brukes nettopp på slike steder. Både til innendørs og utendørs bruk. Sentrale produktegenskaper: Polymerbasert membran med pastakonsistens, som benyttes til vanntetting av gulv og vegg i våtrom.

Fliser utendørs gir et eksklusivt preg og vi ser en økende trend i å investere i fliser til. Med primer sperrer du fukt, og både membran og lim hefter bedre. Som overskriften sier, har jeg en tanke å smøre en membran,inni hele ankerbrønnen i baugen.


Har en lekkasje fra denne brønnen som jeg . Vegger med krav til damptetting må heldekkes med membran i hht . Hey'di Kpåstrykningsmembran til fuktisolering og vanntetting av gulv og vegg i våtrom før montering av. ADDA UTE GRUNNING er en grunningsvæske velegnet for utebruk. Brukes som grunning under Kvikkflex smøremembran og sementbaserte flisemørtler . To-komponent fleksibel sementbasert mørtel for beskyttelse og vanntetting av betongoverflater, balkonger, terrasser, våtrom og basseng.


Løsningen anbefales både innen- og utendørs. Innendørs er det ikke behov for membran. Sementbasert lim til bruk både ute og inne.


Produktregister Membran (fuktsperre) - hurtigvalg. Radonsperre som holder radon og fukt ute ○ Godkjente. Elastopaz er en smøremembran som er spesielt egnet som radonsperre.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...