tirsdag 25. desember 2012

Antall stikkontakter kjøkken

Det er altså her antall stikkontakter per kvadratmeter og i forhold til TV-en. Pusser du opp kjøkkenet, kreves det også at du har ett stikk til hver . Kjøkken: Stikkontakt for hvert fast utstyr + Minst en stikkontakt ved gulv pr.

Disse krav kommer i tillegg til generelt antall stikk. Minimumskravet til antall stikkontakter vil være som beskrevet nedenfor. Hei,I normen står det at det skal være uttak per meter påbegynt kjøkkenbenk. Vi tolker det slik at om man har f.

Kjøkken: uttak for hvert faste utstyr + uttak pr. Det skal i tillegg være uttak pr meter kjøkkenbenk. Tabell for minste antall uttak: uttak er en dobbel stikkontakt. Ett uttak for hvert elektrisk utstyr som har fast plass.


Hvor mange stikkontakter trenger du egentlig? I de nyeste foreskriftene for boliginstallasjon er det minstekrav til antall stikkontakter i boliger. I følge nye foreskrifter må du ha stikkontakter pr meter med benkeplate.


Ett av kravene er at man tar i bruk en såkalt komfyrvakt på kjøkkenet.

Fra i morgen stilles det også nye krav til antall stikkontakter i nye norske . Ber Navarsete fjerne stikkontakter. Har du en leilighet med panoramavinduer må du kanskje ha fire stikkontakter på hver side av vinduet for å oppfylle kravet. Det er idioti å detaljregulere antall stikkontakter, hver elektrisk kurs skal være sikret. På kjøkkenet skal jeg kunne bruke eltemaskin, kaffekvern, . Skriver de rommene vi hittil har rehabilitert, og antall punkt vi har endt opp med:. På kjøkkenet har vi i tillegg doble stikk under overskapene.


Her er litt inspirasjon og nyttige råd til dere som planlegger nytt kjøkken. Antall stikkontakter og plasseringen av disse tilpasses etter behov. Det finnes krav om hvor mange stikkontakter boligen skal ha.


Kjøkken: Minst ett uttak for hvert faste elektrisk utstyr som kjøl, frys, stekeovn, . Kjøkken For best planlegging av belysning, strømkilder og sikkerhet bør kjøkkenets. Det fins ikke spiseplass , antar at dem spiser på kjøkkenet – stikk til på. Det skal monteres det nødvendige antall uttak tilpasset rommets . Ikke bare er vi en stor familie, vi er en voksende, både i antall og at.


Et kjøkken er jo ikke bare et kjøkken… for vår del, hjerte i huset. Vi bodde i ny leilighet med nytt kjøkken, men det var spart på antall stikkontakter så vi .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...