tirsdag 25. desember 2012

Sparkel jotun

Jotun Sparkel Vegg Tak medium. En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater. En lettsparkel som benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater.

JOTUN Sparkel vegg og tak - medium. Lett sparkelmasse til innendørs bruk i tørre rom. Lett sparkelmasse som gir en fin overflate.


Benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater innendørs i tørre rom.

Dekker ujevnheter og skader i underlaget, og den gir minimal krymping og god hefteevne. Denne gipsplatesparkelen er en kombinasjonssparkel som kan brukes både til strimling og sluttsparkling. Jotun Sparkel Vegg Tak medium liter. Jotun Sparkel Vegg Tak er en lettsparkel beregnet for bruk innendørs i tørre rom.


Den kan påføres puss og betong, og kan også brukes til . Dekker ujevnheter og skader i underlaget, og gir minimal krymping og god hefteevne. Vi har Jotun sparkel til salgs liter Jotun Medium Sparkel kr2liter Jotun Fin Sparkel kr2liter Våtromsparkel kr4JOTUN SPARKELREMSE PAPIR .

Jotun Sparkel for tre akryl er en lett akrylsparkelmasse til innendørs bruk. Benyttes til sparkling av dører, lister og annet treverk. Den er hurtigtørkende, lettslipt og . Se beste pris på Jotun Sparkel for treverk.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. For en stund siden fikk jeg en bøtte sparkel fra Byggmax av en kompis som hadde. Det som gjenstår er å se hvordan resultatet blir med Jotun.


Visste du forresten at nordmenn foretrekker bløtere sparkel enn svenskene? Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Sparkelmasse basert på polymerdispersjon, tilsatt lette fyllstoffer og finknust dolomittmarmor.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...