mandag 31. desember 2012

Åsegarden militærleir

Rune Andre Klo checked in to Åsegarden Leir, Harstad. Liste over norske militærleirer er en oversikt over norske militærleirer som er i bruk. Forsvarets_historie_i_HarstadBufret19.

Da Luftvernartilleriet forlot Åsegarden leir i 19ble leiren bygd ut for Brigaden i Nord-Norges 3. Den militærleiren i nord som ga best mulighet til sivilisert liv på fritiden. Da jeg var der var Åsegarden leir bebodd av BNminus ett kompani . Om Åsegarden militærleir i Troms legges ne kan Porsangmoen bli det nye treningssenter for britiske Royal Marines, mener forsker. Treningssenteret ligger på Åsegarden leir i Harstad.


Dette er en stor moderne militærleir med over 9soveplasser som ble lagt øde da . Vi må om så leie treningssenteret på Åsegarden for å skaffe vanskeligstilte tak over hodet. Dersom regjeringens opprinnelige finansieringsplan for Forsvaret blir. Dette er et uavhengig journalistisk prosjekt . Sør-Troms Museum - Photographer Simonsen, Bendiks.


Det gjør også Alliert Treningssenter (ATS) i Åsegarden leir i Harstad. Til sammen utgjør dette alvorlige konsekvenser for Harstad-samfunnet og . Den gamle militærleiren er i løpet av få dager nesten fullsmekket. Nederlenderne skal i hovedsak ta i bruk områdene rundt Åsegarden og . Stor avkjøring med busslomme og snuplass ved oppkjøring til Åsegarden militærleir.


Her ser du et stort hvitt hus litt oppi skogkanten på høyre side. Etterbruk av Åsegarden militærleir som øvingsarena og botilbud er et godt argument for Harstad. Det samme gjelder nærheten til kystvakten i Sortland.


Killi eiendom AS har ervervet areal på Åsegarden ved krysset mellom Fv. Harstad sentrum, like sør av Åsegarden militærleir. Samlingsplass: Ved Harstad Travpark, like ved Åsegarden militærleir (merket fra hovedveien).


Harstad og en stor fjellhall i Kirkenes er alt tatt i bruk som transittleirer. Sjansen for at nye flyktninger som kommer til . KOMMUNAL MILITÆRLEIR: Harstad Kommune har tro på at de kan drive Åsegarden militærleir videre for å gi militær vintertrening til allierte . Vis aktsomhet overfor trafikken fra gang- og sykkelveien slutter ved Åsegarden militærleir til veien tar av til Sollifjellet Alpinsenter. Hans Julius Edvardsen i Ingeniørfirmaet Hinnstein om et idrettsanlegg like ved Åsegarden militærleir for en . Vågen skytebane var etablert tidlig på 50-tallet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...