torsdag 31. januar 2013

Dyresymbolikk

Selv har jeg et nært forhold til dyresymbolikk. Med jevne mellomrom oppdager jeg en forandring i antall dyr jeg legger merke til rundt meg, og som regel står det . Dyresymbolikk, fremstilling av vesener fra dyreverdenen som representanter for religiøse ideer.

KRAFTDYR Vi har alle kraftdyr fra fødselen - en betydningsfull indikator på vår personlige kraft - som følger oss. Jeg søkte opp ender i dyresymbolikk og fant dette; And: Assosieres med det erotiske, og for deres evne til å holde sammen i par blir de symbol . This Pin was discovered by Sidsel Brantsæter. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

BJØRN Bjørnen står for kraft,styrke og beskyttelse. Den er godt jordbundet og er forbundet med trær. Som kraftdyr er den en god healer og den vil be deg om å . Tilbedelse av dyreånder var menneskenes første religion og har blitt praktisert siden ca. Dyresymbolikk, tegnedag for store og små kunstnere Få fram kunstneren i deg, gi deg selv en utfordring Ta med barna og la dem prøve seg, med . Dyresymbolikk i midt-norsk yngre steinalder.


Overordnet post: Viking (Oslo : 1937-. : trykt utg.).

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...