torsdag 23. mai 2013

Billige benkeplater heltre

Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Benkeplater. Byggmax finner du benkeplater i høy kvalitet som tåler daglig bruk, år etter år. Se det store online utvalget av Benkeplater hos BAUHAUS.

Fibo-Trespo heltre benkeplater i grunnoljet eik, leveres med en B-kvalitets overside og en C-kvalitets underside. Platene kommer med postformet kant i radie 6. Benkeplaten er den mest utsatte delen av kjøkkenet, og må tåle vannsøl og røff bruk. Vi kan levere benkeplater i heltre eik.

Benkeplatene leveres i kvalitetstyper. Vanlig, sammensatt av mindre staver og Luxus, sammensatt av gjennomgående . Benkeplater i tre er for mange av oss et helt naturlig valg. De fleste benkeplater i tre er vakre og tåler bruk over tid. MYE billigere enn å kjøpe en i mørkt tre.


Benkeplatene våre er testet for å tåle flere års bruk, og fås i en rekke ulike stiler og materialer. Du kan velge en benkeplate i standardlengde, som vist her, eller .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...