onsdag 29. mai 2013

Leppestift best test

MinMote tok saken i egne hender og testet tre leppestifter i ulike. I denne testen kom den dyreste leppestiften dårligst ut. Test av leppestifter som varer lenge.

TEST AV LEPPESTIFT: Vi tester seks varianter i ulike prisklasser. Det Nye gir deg de beste kjøpene innenfor mote og makeup, inspirerende . Max Factors leppestift har best holdbarhet av de fire i testen. Den når likevel ikke opp i totalvurderingen, blant annet fordi den rett og slett er litt . DE BESTE FARGENE: Har du de fem leppestiftfargene vi beskriver i. Gå heller for en rød leppestift med blå undertoner, så får du tennene til å . Her er alle testresultatene, de beste leppestiftene er øverst: . Hvilken leppestift er best og hvilken er ikke verdt å bruke ett øre på? Tegn opp leppene med en lipliner før du bruker rød leppestift.


Pro Longwear Lipcreme i fargen Good To Go fra Mac, 1kr. Disse leppestiftene har jeg testet, og her ser du hvordan de faktisk. Men av de to liker jeg allikevel Mac best.


From the perfect drugstore berry shade to the perfect Kylie Lip Kit color, our editors share the best matte lipsticks out there.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...