torsdag 30. mai 2013

Sigdal scala bad

Klassisk, tidløst eller moderne bad? Sigdal har baderom som skreddersys etter dine behov. Se alle våre baderomsløsninger i ekte, norsk kvalitet.

Lik stil fra rom til rom, fra kjøkken til bad til garderobe. Stort modulsortiment, velegnet for plassrike installasjoner i store badeværelser. En modell med potensiale til å gi hjemmet ditt et karismatisk . Carlsen Fritzøe har Sigdal bad i Sandefjor Skien og Kristiansand.

Her ser vi et Scala baderom med praktiske og romslige skap i hvit MDF. Benkeplaten er i mørk drivved og den helhetlige kontrasten Scala gjør rommet elegant . Trender kommer like raskt som de forsvinner, men noen enkle grep på fargefronten gir en helt annen dimensjon og tidløshet. Sigdal Kjøkken og Slagdørsgarderobe.


Noen som har prisliste fra Sigdal de kan legge ut? Skal muligens kjøpe et hus med Sigdalkjøkken type scala, og har lyst til å regne litt på priser .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...