fredag 26. juli 2013

Bygge gjerde selv

Gjerdet er det første som møter gjestene dine, og er verdt å legge litt arbeid i. Her viser vi deg steg for steg hvordan du setter opp et nytt gjerde. Du kan spare mye penger ved å sette opp gjerdet eller leveggen din selv.

Her finner du informasjon om hvordan du kan bygge ditt eget gjerde. VIDEO: Det er litt rotete bakerst i hagen, så for å skjule hageredskapen litt vil vi bygge et lite gjerde, som det også kan klatre noen pene planter på. Mange som bor i eldre, klassiske hus har selv en moderne stil og smak.


Et moderne gjerde viser et bevisst forhold til estetikk og arkitektur.

Når du skal sette opp et gjerde rundt tomta, er det viktig å ta hensyn til. Enda bedre er det å bygge et dobbelt gjerde med forskjøvne bor som vist på bildet på . Tradisjonelt bygger vi ganske lave stakittgjerder, som primært skal ramme inn. Når du skal sette opp et gjerde rundt hagen eller tomten din, er det også fint å ta . Vi har omlag m rett linje som skal ha gjerde.


Skjønner det blir billigere å lage det selv, men det er vel tids besparende å kjøpe ferdig? Men jeg er sånn i tvil, ferdig gjerde, eller lage selv? Vi trengte et enkelt gjerde mot naboen. Grunnen er at de har noen til å måke snø for seg, og de dytter snøen sammen med en masse grus inn .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...