fredag 26. juli 2013

Grå stue inspirasjon

Her får du en sniktitt i skjønne stuer fra påmeldte i Norges vakreste hjem. Det grå går igjen i sofaen, veggen og gulvteppet, men tekstur i interiøret og innslag av. Få inspirasjon og interiørtips fra Mona i Larvik, vinneren av .

Grått er en populær farge å innrede med. Grått er tidløst og fortsatt veldig. Lys Antikkgrå – en svak grå tone med hint av gult i. Hei, Vi har tenkt å male stuen og soverommet vårt i Morgendis.

En moderne grågrønn 3-seters sofa med fotskammel i ei stue med grønne vegger. Mellomstor stue med stor hjørnesofa i . Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre.


Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? GRÅ: En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått. INSPIRASJON: Dette er bare noen av nyansene du kan la deg inspirere av.


En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det . Her på siden får du både fargeinspirasjon, videoer og tekstguides, så du har alt du trenger for å komme i gang med og gjennomføre ditt stue-prosjekt.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...