mandag 29. juli 2013

Byporten butikker

Byporten Shopping er kjøpesenteret med butikkene du ikke finner alle andre steder. I Byporten finner du butikkene du ikke finner i alle andre kjøpesentre, og vi har en unik samling serveringssteder, som du heller ikke finner overalt ellers.

Byporten Shopping ligger på trappa til Gardermoen og midt i hjertet av Oslo. Handysize har samlet det beste av små, lette og hendige produkter til reise, ferie og fritid på ett sted. Hos Handysize får du smarte ting, praktiske ting, lette ting, . Butikken har en egen herreavdeling med hudpleieartikler kun for menn!

Spesielle hudpleieserier for menn er Biotherm, Clarins, Zirh, Armani, Jean Paul Gaultier . Med sin rolige atmosfære i et ellers støyende bybilde, glir Grændsens Skotøimagazin perfekt inn i Byporten Shoppings image - et annerledes kjøpesenter. Teknikmagasinets butikk i Byporten Shopping. GRENSEN SKO BYPORTEN Jernbanetorget 01Oslo.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...