mandag 29. juli 2013

Lekter dimensjoner tak

Jeg skal snart til å legge takstein (betong) på et nytt tak. Jeg har hunton sutaksplater på taket og vinkelen er grader. Undertak og eksisterende lekter må også.

Dimensjon er minimum 30xfor personlast ved undertak som ikke er bærende. Velg en av våre takpakker, så er du sikker på at alt tilbehør du trenger følger me og at de ulike spesialsteinene og tilbehøret er tilpasset hverandre. Bruker man dagens standard på sløyfer og lekter, vil taket fort bli 3-cm.


Lekter og rekker har i hovedsak rektangulært tverrsnitt og benyttes bl.

Valg av dimensjon er avhengig av bruksområde og må velges i ihht. Sløyfer mot undertak er et eksempel på bruk av impregnerte lekter. Sløyfer og lekter har dimensjoner fra x og opp til x mm,. Oppretting og utfôring av vegger, gulv og tak, f. Hvilke dimensjoner bør lekter og sløyfer ha?


En strølekt over hver takstol og en i mellom. Første og siste strølekt plasseres . Spikre underlagspanel, legge papp, spikre lekter skru takplater. Legg undertak av rupanel med sporet, det vil si den såkalte noten, nedover og .

Video fra Skarpnes som viser deg hvordan man legger lekter på tak. Når du kjøper takplater får du lekteavstand og dimensjon på lekter i. Når det gjelder dimensjoner på lekter henviser vi til NBI 544. Snølastkravet varierer avhengig av . Det anbefales å bruke impregnerte sløyfer og lekter. De øvrige lektene fordeles med jevn avstand over resten av taket. Her har vi samlet konstruksjonsvirke og annen høvellast som rekker, lekter, sløyfer og trelast som er.


Takstein legges på et system av undertak, sløyfer og lekter. Vi kan tilby alt av trelast du trenger til ditt tak: sløyfer, lekter, vindskibor terrassebor. Andre dimensjoner kan bestilles for levering, til meget gunstige priser.


Lektene legges parallelt med takfot. Begynn ved tak- foten, slik at forkanten av . Bruk lekter med minimum dimensjon x mm.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...