tirsdag 29. oktober 2013

Hva koster en vinterhage

Men hvis du ønsker en vinterhage der du kan sitte lunt og varmt uansett vær anbefaler kun det beste. Ta gjerne kontakt med oss for en prat, så finner vi ut av hva . Hva utgjør for eksempel forskjellen på en hagestue og en vinterhage?

Jeg er ute etter en fullisolert vinterhage på m2. Velger du en vinterhage, er det en helt annen type grunn, varme og isolering av glass som gjelder – og dermed blir prisen mye høyere. En vinterhage har meget god isoleringsevne og brutte kuldebrygger i partiene.


Velger du vinterhage og helårssesong kosterdette litt mer.

Hagestue for sesongen vår til høst. Her brukes enkeltglass i alle dører og vinduer . HELÅRS: Ved å gjøre verandaen om til vinterhage har Thor Alf. Ta kontakt med vårt kontor og bli positivt overrasket over hva et deilig uterom koster.


En vinterhage kan enten være et påbygg eller et sted å oppholde seg utenfor huset. Hva vinterhagen du ønsker koster, kommer blant annet an på størrelse, . Ferdig montert eksklusivt byggesett på hagestue vinterhage til en god pris. Det koster kanskje litt mer, men gir deg flere bruks muligheter.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...