onsdag 30. oktober 2013

Ikea gavekort 500

Gavekort kan brukes som betalingsmiddel på nett og i alle varehus i Norge. Se vilkår for gavekort og tilgodebevis hos IKEA. For gavekort utstedt i annen valuta .

Betingelser for gavekortkampanjen 27. For hver 500- du handler for i kassen, vil du få ett gavekort på 500 . Gratulerer, du har vunnet et gavekort til IKEA! Ja, du leste riktig, vi har trukket din e-postadresse og har nå et gavekort til IKEA liggende til deg!

Nyttig for deg som storhandler hos IKEA. For hver 0kroner du bruker, får du et gavekort på 5kroner. Var på Ikea her om dagen når det åpnet og sto i kø med 50+ mennesker.


Over alt i varehuset hang det plakater. Få 10kr gavekort med en IKEA kupongkode! Ikke gå glipp av våre kupongkoder Spar med CupoNation i april 2017!


Her er tilbudet: IKEA Norge gir bort et gavekort verdt 2kroner som del av en sommerkampanje til norske statsborgere for kun krone.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...