mandag 30. desember 2013

Gamle trehus hamar

Nåværende prosjekt somm innebærer tilbakeføring av Villa Bergfall i Hamar kan du les mer . BUTIKKEN I HAMAR I vår butikk i Villa Bergfall har vi hele utvalget fra nettbutikken hos Gamletrehus. BufretBedriften eier nettstedet Gamletrehus.

I tillegg ligger Villa Bergfall Bygningsvernbutikk under AllConsept ANS. En bygningsvernblogg for deg som er glad i gamle hus! BESØK VÅR BUTIKK PÅ NETT ELLER BUTIKKEN SENTRALT I HAMAR Vi tilbyr et rikt utvalg av.


Kontaktinformasjon for Gamletrehus.

Hamar, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Gamle Trehus - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

I Villa Bergfall sentralt i Hamar har vi en bygningsvernbutikk som er åpent etter avtale. Her har vi hele utvalget i nettbutikken hos Gamletrehus. Fagtur til Gamle Trehus og Villa Heiberg på Hamar 28. Neste nettverkstreff blir fagturen til Hamar og bygningsdelbutikken Gamle Trehus. BRUKTNYTT: Hvis du vil fornye huset tidsriktig, bør du åpne døra til gamle dager.


Kurs i vindusrestaurering, Gamletrehus, Sverdrups gate Hamar, Norway. Sat Mar 20at 09:am, Begynnerkurs i vindusrestaurering . Det bør vurderes forbud mot utleiehybler i verneverdige trehus,. Førerer av personbilen som kolliderte med en lastebil på Eved Vienkrysset i Hamar i dag tidlig, klaget over vondt i et bein.


LINOLJEMALING OG MALINGSFJERNING - ÅPEN DAG I VILLA BERGFALL 15. For dager siden - Business Name: Gamletrehus. Det er et gammelt trehus, og det kunne tatt skikkelig fyr. Trappen ned er eneste rømningsvei, så det kunne gått ille om det ikke hadde blitt .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...