mandag 30. desember 2013

Kule knagger til gangen

En knagg skaper orden i klesrotet og kan være akkurat det en vegg trenger. Trenger du et koselig tilskudd til soveromsveggen eller i gangen, . En ryddig gang eller entré eller vel noe de fleste av oss ønsker, men mange av oss får det ikke helt til.

Vi trenger noen råd og tips til hvordan det . I nettbutikken har vi nå et lite utvalg av knagger og knaggrekker. Under har vi samlet inspirasjonsbilder av knaggene du finner i nettbutikken. Se vårt utvalg av knagger og kroker og bli inspirert til å dekorere hjemmet ditt med BoConcept accessories.

Her finner du det du trenger innen kroker og knagger til ba kjøkken, soverommet eller gangen. Knagger og speil er et must i entreen, men måten å henge disse opp på er utallige. Se våre stilige og robuste kleshengere og knagger til lave priser!


Gang med smart oppbevaring, fra rom1sin tjeneste Romservice. Og her følger noen ideer til kule klesknagger.

Kule knagger Muuto the Dots fra TiT. Nå er jeg ihvertfall et skritt nærmere :) Gleder meg til å kunne begynne å innrede etterhvert . Trenger du et koselig tilskudd til soveromsveggen eller i gangen,. Fin barkrakk til kjøkken + stilige knagger til gang. En lekker gang i farge sober fra Jotun. Ta bilde av gangen, og kom å spør oss!


Ha gjerne egne knagger til gjester. Hvit knagg til å henge for eksempel jakker i gangen på. Har mes lyst til bare å hoppe over gangen når jeg kommer inn:)) Veronika.


Så utrolig kule knagger, og bare elsker betong om dagen. Knagger Til Gang ~ Gammel hylle med motiv knagger og skuf i rollag letgo. Picture idea : Kule knagger hansen amp co.


FARGEGLAD: Pia Håkonsen har både en sittebenk og lave knagger til. Er du lei av å hoppe lengde over sko, jakker og sekker hver gang du åpner. Et lurt tips for å gjøre entreen sprekere, er å investere i en kul knaggrekke.


Noen som har noen stilige, fine, kule knagger?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...