onsdag 11. desember 2013

Hybridkamera test

Kast ut alt innvendig, og fyll på med den råeste teknologien. Det er oppskriften i et av de beste kompaktkameraene vi har testet. Det kan også lagre bildene som råfiler for fremkalling senere, og har bedre manuell eksponeringskontroll enn Nikon AW130.

Hybridkameraene, som egentlig er speilreflekskameraer uten speil, kommer for fullt. I Japan selger de enormt, og i Norden vokser salgstallene . Dinside tester kameraer - Best på test - Dinside. BufretLignendeDinside tester kameraer.

Vis alle Canon Nikon Panasonic Samsung Sony Fujifilm Olympus Pentax . En mellomting mellom speilrefleks og kompaktkamera kan være den beste løsningen for mange. Et hybridkamera er som navnet tilsier en mellomting mellom et kompaktkamera og et. Norske og svenske tester finner du i vår testdatabase.


Produkter mellom 2kr og 2kr. Valg av hybridkamera - posted in Fotokamera: Hei! Jeg har ikke sett tester av det på nett, men regner med det ikke er av det skarpeste og . Sony fyller flere nisjer med sin A7-serie, og Sony A7S II skal fange opp dem som har mer behov for høy ISO-følsomhet . Best i test av proffkompaktene er Nikon Coolpix P7700.

Hybridkamera – fleksibilitet og bildekvalitet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...