mandag 2. desember 2013

Missoni teppe oppskrift

Har du sett de vakre, hekla sikksakk-teppene fra Missoni? Dersom det er vanskelig å forstå den lille oppskriften min, hyl ut i kommentarfeltet . Du finner også flere oppskrifter og inspirerende tepper bl.

Luftig babyteppe i glade farger i myk Pickles Pure Thin Alpaca. Dette teppet er enkelt å strikke og blir utrolig dekorativt. OPPSKRIFT PUTE MED SIKK-SAKK-MØNSTER.


Legg opp m med Orbite eller Aphélie.

Str cm mønster (= p) og fell av. Et nytt hekleprosjekt er å teste ut hvordan man hekler teppe med sikksakk mønster. Oppskriften jeg bruker og bilde fra garnstudio. I tillegg til at luksusmerket Missoni ofte er å se på den røde løperen, er det.


I likhet med hvis du bytter ut gardinene i stuen din, vil et nytt teppe . Dersom teppet ønskes bredere kan det legges opp ekstra lm for hver ekstra rapport som ønskes i bredden. INSPIRERT: Tine Solheim falt for et par sko fra Missoni og fant fort. I Masker interiør har hun samlet en rekke oppskrifter – i både . Jeg måtte modifisere oppskriften på teppet ganske kraftig for at putetrekket.

Fronten er altså strikket i Missoni-striper, bakstykket er av en . Har hentet inspirasjon til stripene fra et teppe som ligger på Ravelry (kalt Missoni-inspired blanket), men har brukt oppskriften kalt . Det karakteristiske zigzag - og bølgemønsteret til MissoniHome er nesten umulig å ikke kjenne igjen, og har gitt luksusmerket Missoni ikonstatus verden over. Heklet Missoni teppe og strikket Arne og Carlos teppe. Håndarbeiden Hekle ditt eget “Missoni”-teppe.


Explore Restegarn Craft, Eget Missoni, and more! Teppet er heklet av dobbelt Ullteppegarn, og med heklekrok nr. Teppet er veldig lett, men luner godt.


Norske Bloggdamer på Facebook så tenkte jeg at er dette Missoni? Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tepper. Håndarbeiden: Hekle ditt eget Missoni teppe.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på tepper.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...