søndag 1. desember 2013

Montering av sluk i bjelkelag

Jeg skal montere JOTI K sluk i bjelkelag med spon oppå som deretter får 25mm støp + fall med varmekabler og smøremembram på toppen. Sag hull i det gamle furugulvet, og skru sluken fast. Flensen på sluken ligger nå over gulvet, men når du kutter masterboarden blir det plant nok.


Forankring, sluk til armeringsjern. Monteringsanvisning for K-sluk og A-sluk. Montering av golvsluk i trebjelkelaget er vist i BVN 42. Bladet viser løsninger for forsterkning av bjelkelaget for forskjellige slukløsninger .

Her kan du raskt og enkelt laste ned monteringsanvisninger til våre produkter. PiLi-sluket skal monteres rett i 1mm rør eller bend med veggtykkelse mellom og mm. Hvis du har et gulv med bjelkelag vil rørleggeren IKKE kaste en klase. Gulvsluk i plast med sideutløp og mm,. Ved montering av sluk er det mye å passe på.


Klemring, mansjett og membran skal riktig på plass. Ofte er mansjetten laget av noen andre enn . Sammenkobling av sluk og membran er en av de mest kritiske detaljene i. Golvbjelker i rom med sluk bør være lavere enn bjelkene i den øvrige delen av. Murblokkene i forkant av bjelkelaget legges etter at bjelkelaget er montert. Når denne er utført, er tiden inne for å montere varmekablene, og.


Viktig for framtidig tetthet er også montering av nytt sluk med klemring. Og igjen: Uansett hvilken sluktype som monteres, så er det . Ved bytte av sluk og komplettering med nytt rør mot tidligere renovert, samt. Montering av ny ledning mot renovert stamme (over bjelkelag). Bygging av fall mot sluk kan utføres med Hey'di Express, alternativt Hey'di Rett på Gulvet med redusert vanntilsetning. Montering av keramiske fliser kan finne sted straks lettere gangtrafikk er.


Monteringsanvisning Industrigulvsluk. Sluket plasseres i riktig posisjon i gulvet og tilkobles avløprøret. Dersom undergolvet er ferdig lagt før sluket monteres Beleggskjøter, sokkel og.


Eksempler på sluk montert i bjelkelag a. Montering av Wirsbo-PEX-rør i varerør.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...