tirsdag 25. februar 2014

Hurtigbåt tromsø andenes

Flyselskapet Widerøe har daglige ankomster til Andenes fra både Tromsø og Bodø. En annen mulighet er å ta buss fra Tromsø til Andenes. Lørdager kan man ta en rundtur med hurtigbåt til Harsta avgang fra Tromsø kl 7. Ferge mellom Gryllefjord og Andenes går vanligvis fra slutten av mai til . Klikk her for å ta i bruk Troms Reise med sanntid! Vi endrer både billettyper og priser på buss, hurtigbåt og ferger i Troms fra onsdag 22. Det er gode forbindelser til Andenes i Andøy.


Andøya Flyplass ligger i sentrum av Andenes med flere daglige avganger til Tromsø og Bodø. Her finner du fergeruter for Troms eller for områder i nærheten av Troms. Torghatten Nord AS driver sjøgående kollektivtransport med hurtigbåter og ferger i Nordland og Troms. Sommerferge mellom Andenes og Gryllefjord. Her finner du rutetider for Nord-Norge, enten du skal reise med buss, båt, ferge eller om mulig med tog.


Rutetider for buss som trafikerer strekningen Tromsø - Buktamoen - Setermoen - Narvik. Sykketur Andenes, rundt syspissen av Andøya til Risøyhamn: ca km. Turen langs yttersida av Senja og over Kvaløya til Tromsø går gjennom.

Herfra kommer du enten over Senja via Finnsnes eller med ferge fra Andenes. Du lander hele grader nord om du tar fly til Andenes. Nytt i 20er muligheten til å oppleve hval fra RIB båt - en opplevelse for resten av livet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...