onsdag 26. februar 2014

Svane seng test

Svane Zefir fås med både ben og høy sokkel, og rammesengen er blitt kåret til Best i test av Testfakta. Vi ser at Svane Zefir Kontinental kommer bra ut i mange tester, men samtidig er det mange tester som peker på at dyrt ikke nødvendigvis er så . I testen sammenlignes komfort og kvalitet for åtte vanlige 90-senger med.

Testens vinner er Svane Zefir fra Ekornes, som viser både gode . Møbelringen har Svane Hilton til 12. Da jeg kjøpte den, hadde jeg ikke testet den. Vi har testet oss frem, for å finne den beste sengen når det kommer til hvilken som gir deg.

Stavanger by BN; Bergen by BN; Svane Zense . Vi har testet regulerbare senger, og kommet frem til gode kandidater, i forskjellige prisklasser. Jensen Nova Basic Dream; Svane Chill . Sover du dårlig, i en seng som ikke er tilpasset deg, din kropp og dine preferanser, vil det gjøre. Da bør du ta en titt på denne testen. De fleste senger kan ta de fleste madrasser, og de fleste madrasser kan ta de fleste overmadrasser.


Våren 20gjennomførte Ergonomie Institut München og Testfakta en omfattende funksjonstest av madrasser. Men en enkel IKEA-madrass kom best ut i Forbrukerraportens test. Svane fikk bedre enn middels karakter.


Det er på ingen måte sikkert at den dyreste sengen gir deg den beste nattesøvnen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...