mandag 28. april 2014

Inr linc dusjvegg

Her finner du Nordens bredeste sortiment av dusjvegger og dusjkabinetter i. Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms – som er skapt av menneskene bad. Akkurat nå har vi kampanje på to av våre mest populære dusjvegger: LINC .

BufretLignendeMed nøktern design og enkel konstruksjon er LINC Angel et dusjhjørne som gir. Dusjveggen Broderie er med sitt klassiske rosemønster en hyllest til de . LINC er en serie for deg som setter pris på god design, optimal funksjon og ubegrensede. Alle dusjvegger i LINC-serien er miljømerket med Svanen.

INR tilbyr CE-merkede, skreddersydde dusjdører, dusjvegger og dusjkabinetter. Samtlige dusjvegger i seriene ARC, LINC og Basic er CE-merkede. INR Norge AS: LINC - Dusjer produktbeskrivelse i ProduktFakta, din kilde til. Dusjveggen ble utviklet for å forenkle rengjøringen for en stor, internasjonal . Hos Comfort finner du et bredt utvalg av dusjvegger i ulike størrelser og stiler. INRBASIC Ramona klart glass, cm.


Se vårt store utvalg av dusjer, kabinetter, dusjvegger, steamdusjer og annet dusjutstyr. INR er en produsent av dusjløsninger med hovedkontor i Malmö i Sverige. INR LINC Line håndkletørker blank cm 12W IP44.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...