fredag 29. august 2014

Flexit kanalvifte

Bruksområde Kanalviften fra Flexit egner seg som avtrekk- og tilluftsvifte i små og store rom. Viften er kompakt, har god kapasitet og er enkel å . Egner seg som avtrekk- og tilluftsvifter i små og store rom.

De er kompakte, har stor kapasitet og er enkle og montere. Flexit Silent Eco 1Std baderomsvifte. Easy 1kanalvifte egner seg som avtrekk- og tilluftsvifte i små og store rom.

Kanalvifte for ventilering av små og mellomstore rom. Denne artiklen: KANALVIFTE 1DFM kr. Se beste pris på FLEXIT 1DF kanalvifte. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Kanalvifte som egner seg som avtrekk- og tilluftsvifte i små og store rom.


Viften er kompakt, har god kapasitet og er enkel å montere. Flexit kanalvifte 1DF Kanalvifte som egner seg som avtrekk- og tilluftsvifte i små og store rom.

Mekanisk avtrekk fra kjøkkenhette og våtrom med Flexit kanalvifte . De er kompakte, har stor kapasitet og er enkle . Kanalvifte for tilkobling til rund kanal. Integrert elektroniskmotorbeskyttelse. Her kan du kjøpe flexit kanalvifte.


Høy driftssikkerhet med kulelagret ytterrotormotor av høyeste kvalitet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...