mandag 1. september 2014

Strømgjerde til salgs

Vi har nå Strømgjerde til salgs fra Finn. Et strømgjerde er satt sammen av en rekke deler. For at det elektriske systemet skal fungere er det viktig at alle deler passer sammn.

Strømførende wire monteres på innsiden og i toppen av gjerder og skaper høyere sikkerhet. Gir et kraftig, men ufarlig elektrosjokk på . Hei,vi har akkurat dyrket opp et nytt jorde og har tenkt å gjerde rundt med permanent el. Et strømgjerde er til for å holde hestene inngjerdet på et bestemt området.

Kommer de løs kan de skade seg selv, andre hester, dyr og . Kart og flyfoto over Strømgjerde til salgs fra FINN. Strømboks Ca stolper jordingsjern Se bilder for mer. Gjeteren AS er norges eneste produsent av gjerdeapparater.


Vi leverer strømgjerder både midlertidige strømgjerder og permanente strømgjerder. Riktig person kan fornye populariteten til websiden som i mange år var et møtested. Et strømgjerde på Myrlandshaugen i Gratangen har i flere uker forstyrret seerforholdene for 27TV-sere i Gratangen, Lavangen, Salangen og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...