fredag 26. september 2014

Sminkespeil vegg

Se vårt sortiment av svært rimelige sminkespeil! Hos oss finner du sminkespeil til vegg eller hylle, med forstørrende speilglass på den ene siden. Sminkespeil veggmontert på arm Outline - Smedbo Dette er for de som.

Speilet er enkelt å feste på veggen og har en elegant arm. Det finnes mange typer sminkespeil. Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x . Beurer BS Sminkespeil er beregnet for å henges på veggen, men kan også brukes stående på ditt sminkebord.


Sjekk priser på best i test sminkespeil. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp best i test sminkespeil billig i nettbutikkene. Speil med 5x forstørring på den ene siden og vanlig speil på den andre.


Speilet holdes av en arm og veggfeste. Stort utvalg: Speil og sminkespeil med lys. Vi har en rekke produkter innen baderomsbelysning som gjør ditt bad vakkert.


Outline - Sminkespeil med LED teknologi Farge: Polert krom - Kjerne av massiv messing, som er en blanding av kobber og sink. Vegghengt sminkespeil med belysning.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...