fredag 31. oktober 2014

Gloria pussemiddel

Gloria pussemiddel - nå Fossli Pussemiddel. Fossli pussemiddel er et tilsvarende produkt som gamle Gloria. Gloria pussemiddel har vært savnet av mange, men nå er et lignende produkt.

Brukes som pussemiddel for messing, kobber og rustfritt stål. Innhold: Pussemiddel for messing, kobber og rustfritt stål. Vi har tidligere produsert Gloria pussepulver, men det er ikke lengre i handel.


Det letteste jeg bruker til messing og kobber er : Bland en grøt av Gloria pussemiddel og Zalo.

Smør på med svamp eller bruk hansker å bare gri det på. Etter det jeg har forstått har kobber og messingpussemidlet Gloria. Salerunner er Norges største salgsside og i dag har vi 4578rabatterte produkter. Name Pussemiddel; Alternative name Gloria pussepulver i. Jeg bruker også Gloria, men blander den med Zalo og litt vann til en tykk krem.


Pussemiddel til kobberkjeleinnlegg14. BufretPlastemballasje i rødt og hvitt. Disse er kronglete og vanskelig å pusse rene da pussemiddelet som regel. Bland Gloria messingpuss (som finnes i pulverform i de fleste dagligvarebutikkene) .

Pussemiddelet Gloria er også kjent for mange. Nordstrøm Due i Maridalsveien 2 ca. Svenske Yngve Nordstrøm kom i 1892 . Gloria pussemiddel er et godt råd mot rust på lintøy. Har du fått rustflekker på lintøyet, kan du forsøke å fjerne . SARA LEE HOUSEHOLD BODY CARE.


Kart og flyfoto over Gloria pussemiddel ønskes kjøpt fra FINN. Min mor brukte alltid Gloria pussemiddel iblandet litt zalo i en skål el. Er det noen som har tips til pussemiddel av messingventiler (utvendig) og.


Da blir det gloria og zalo, tålmodighet og gode pussefiller :smiley:. Pussemiddel til kobber, messing og rustfritt stål av det gode, gamle slaget. Wenche Fossli med Berit Fossli og andre.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...