torsdag 29. januar 2015

Sommerhytte inspirasjon

Tine K er interiørdesigner, og moren Karen er blomsterdekoratør. Ikke rart de har verdens hyggeligste sommerhus. Tømmerhytta ble en lys og vakker sommerhytte ved sjøen.

Hytta fra Valdres til nytt liv i sjøkanten ved Helgeroa. Hytta i Vestfold former seg etter berget. Ved hjelp av toner av blått og lyse farger og tekstiler gav vi en liten koselig lille sommerhytte, ved sjøkanten i Langesun en sommerlig ansiktsløftning.


Lene blogger om trender, tips og inspirasjon.

Inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig? Her har vi samlet noen lekre hyttebilder med høst og vinter-interiør. Vi starter gjerne hyttesesongen rundt påsketider, det er liksom fra den tiden på året at sjøhytta har . I denne sommerhytta passer det ikke med feminine, små blomster eller for. Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen.


Explore Mette Gjørsvik's board Inspirasjon til sommerhytte ved sjøen on Pinterest, the world's catalog of ideas. Ina garten, Gray cabinets and . Puss opp sommerhytta med enkle midler. Gruer du deg for å ta fatt på jobben, eller mangler du inspirasjon?

Informasjonskontoret for farge og interiør . Barnerom interiør: dekorativ og funksjonell solskjerming. Inviter naturen inn og søk inspirasjon fra naturen når du vil innrede hytta. TV-serien Sommerhytta tar deg med på en reise hvor tre. Denne fine sommerhytta er plassert på ei vanskelig tomt, men utnyttet til fulle.


Arkitektur, ba inspirasjon, soverom, spisestue, stue . Vi skal igang med en sommerhytte ved sjøen og holder på å samle litt inspirasjon…:). Husk at vi også kan hjelper dere å få hytta i orden! Norges største hytteleverandør med over 50leverte hytter.


Finn din hytte blant våre mer enn 2modeller og gjør det til din egen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...