torsdag 12. februar 2015

Bokstav ballonger

Ballongsett bokstaver Happy Birthday rosa. Disse ballongene kan fylles kun med luft ikke helium Du trenger bare et sugerør eller et annet lite rør som skal settes ca cm inn i folieballongen gjennom . Store tall og bokstaver (cm) kan fylles med både helium og luft.

Små tall og bokstaver er bare beregnet for fylling med luft. Alle ballongene har festepunkter for . Ballongene finnes i to størrelser: cm og cm. De minste er beregnet for luftfylling mens de store kan fylles med både luft og helium.

I disse settene kommer alle bokstavene som trengs for å forme ordet. Ballongene har selvlukkende ventil og kommer i pakning med et rør for luftfylling. Ballonger til alle anledninger, bursdagsballonger, bryllupsballonger, dåpsballonger og festballonger.


Vi elsker å henge opp navnet til barnet i små folieballonger! Det er utrolig dekorativt, og bursdagsbarnet kan ha det hengende på rommet i lang tid etter festen. Kategorier: Ballonger, Folieballonger, Sølv og hvitt.


Stikkord: bokstaver, bryllup, bursdag, Fest, sølv. Fargede ballonger som inneholder en liten LED lysdiode! En av våre absolutt bestselgere fo .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...