torsdag 12. februar 2015

Stålegg solgt

Det meter lange fartøyet er den siste havgåande båten i Sande kommune. Stålegg kan hamne på andre hender, då eigarane no gjer eit . Tidligere i år ble Stålegg solgt ut av Beitveit Havfiske.

Nå har det vært budkamp om kvotene, og den ble vunnet av fiskebåtreder Tore . Slik oppsummerer Kenneth Beitveit i Beitveit Havfiske statusen etter å ha solgt kvotene fra Stålegg til Roaldnes-rederiet på Valderøy og . Stålegg ble solgt til Brattholm Invest på Herøy for millioner kroner med kvoter. Beitveit Havfiske eies av Kenneth (4prosent), Idar og .

Herøy-båten Hunter er den tidlegare Kvamsøy-båten Stålegg. Det er selskapet Havøy Havfiske som står bak satsinga. Olav Remøy og familien kjøper den pelagiske trålaren K. Herøyværing er solgt og kvotene overført til Artus som ble levert av Havyard. Skotske Unity ble norsk i juli i år og heter nå Stålegg.


Eros het en veldig kort stund Polar Amaroq etter at den ble solgt i februar i fjor. Også salget av autolineren Stålegg Jr. Fartøyet ble solgt videre gjennom eiendomsmegler, og et mellomværende på millioner kroner skal . Frode forteller at Stålegg fikk et kjempekast, og at Rogne kom og pumpet fra kastet.

Nå er den tatt ut av fiske og solgt og levert til Russland. Passasjerbåten Vargøy fikk en kjøper i Sør-Korea, mens fergen Nordhordland ble solgt til Storbritannia. I slike tilfeller er det viktig med et stort kontaktnett i . Eigarane av Kvamsøy-båten Stålegg har bestemt seg for å selje båt og kvoter. Hvorav HYMER er Norges mest solgte bobilmerke.


MS Stålegg 890grt, 24hk Mak MS Stålhav 650grt, 17hk MVM, kjennskap til RSW ein fordel. Antall stillinger 1ArbeidsstedSande i Møre Og Romsdal . Stålegg Senior fra Ålesund gikk ned utenfor Brønnøysund i løpet av drøye minutter i går . Selskapet solgte gamle Fiskebas i oktober 2012. TEMA: Verftsindustri Solgte fartøyer etter nytt navn 20– 20HORDALAND Nåværende navn Tidligere navn til og med år Loa Ny Eier Siglar Stålegg 2010 . Solgt til John Lunde Rederi (John Lunde), Stavanger.


Solgt 19til Knut Ellertsen, Svolvær. Egil Andreassen, Alesund og omdøpt 43ROSUND.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...