tirsdag 17. februar 2015

Eddik som skyllemiddel

Bruker dere eddik i hver gang dere vasker klær? Vaske ull i eddik - Hobby og fritidinnlegg1. Eddik i vaskemaskinen - Hus og hageinnlegg25.

Eddik til klesvask - Hus og hageinnlegg14. Tøymykner: myter og råd - Mote Skjønnhet - Klikk. Mote Skjønnhet › Alt du trenger å vite om tøymyknerBufretLignende24.


Vanlig, hvit eddik i skyllevannet reduserer statisk elektrisitet, men er mye billigere enn tøymykner, og ikke minst bedre for kroppen og miljøet.

Bruk eddik i vasken som du ordinært ville brukt tøymykner, forklarer. Vi anbefaler faktisk ikke bruk av skyllemiddel ved vask av håndklær, . Har du klær i syntetiske stoffer, dropp for all del skyllemiddel, har Ingun Grimstad Klepp i Statens institutt for . Selv bruker jeg ikke skyllemiddel til annet enn frottéhåndklær, men det. Eddik fungerer som en naturlig tøymykner fordi den rett og slett løser . Supert triks for å friske opp guffent treningstøy, sure sko og for å bevare fargen på favorittjeansen.


Bytt ut skyllemiddel med eddik, så bevarer du klærne bedre, sa dama. Jeg har bare hvitvinseddik stående. Kan jeg bruke det eller andre typer enn vanlig .

DROPP SKYLLEMIDDEL: Enzymene i skyllemiiddelet kan faktisk bidra til å. Den lyse eddiken kan nemlig bidra til å bevare fargen på . Eddik, natron, sitron og bakepulver - Klikk for stort bilde.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...