onsdag 25. februar 2015

Hvor mye koster nytt bad

Bademiljøs budsjettkalkulator estimerer hva det vil koste å pusse opp badet. Kalkulatoren tar høyde for alt, inkludert grunnarbeid. Mye en ikke tenker på når et bad skal fikses.

Jeg strippet badet mitt helt da jeg kjøpte nytt hus. Prisen varierer selvfølgelig med størrelsen på badet og hvor mye som må. En totalrehabilitering av et bad vil si at du river alt og starter på nytt. Les mer om totalrenovering av bad eller bygging av helt nytt bad.


Det er mange ting som avgjør hva det koster å renovere et helt bad. Kort oppsummert: Svaret på spørsmålet hva koster et nytt bad? Det viktigste er å tenke godt igjennom . Etter en vannskade så er vi nød til å bygge opp badet og doen på ny. Burde koste halvparten på ett så lite bad. Hva står med liten skrift i tilbudet?


Så lenge man vet hva man gjør og har tid til overs. Ut fra flere reelle priseksempler har vi satt opp et overslag over hva som koster når et . Dersom ein legg flisar på golv og veggar, kjøper inn nytt dusjkabinett, toalett og servant ser badet heilt nytt ut.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...