onsdag 25. februar 2015

Julekalender på tv 2016

Oversikt over julekalendere på nettet. Finn din favoritt julekalender i 2016. Se hele listen her og les om kalenderne på tv.

Den beste oversikten over adventskalendere som vises på TV i 20- Advent-Kalender. The Julekalender og Den unge Fleksnes er nokre av julekalendrane som vert vist på TV i år. LARVIK (NRK): Borreparken og Bøkeskogen i Larvik er blitt valgt til innspillingssted for deler av NRKs nye julekalender Snøfall som skal gå på TV i 2016.


Lurer du på hvilke julekalendere som vises på TV i år?

Her er oversikten over årets adventskalender for 2016! Da er kanalen klar med en helt ny julekalender kalt Jul i Blodfjell. Julekalendere på TV er et spesielt fenomen for Norge og Danmark. Slike julekalendere er ikke vanlig i resten av Europa.


Den første julekalenderen ble sendt på . NRK lager nye julekalendere hvert fjerde år Snøfall vil. Begrepet julekalender har blitt brukt om TV-serier som sendes som daglige. Julekalender på TV Zebra; 2015: The Julekalender på TV Zebra; 2016: The .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...