fredag 13. februar 2015

Montering av vask i benkeplate

Sådan monterer du blandingsbatteri og vask - Duration: 15:13. Har benkeplaten din fuktskjolder rundt kjøkkenvasken, kan du montere en ny vask som dekker skadene. Se her, hvordan du setter inn en ny vask riktig, .

Frem til montering skal benkeplaten oppbevares stående på bakkant i rom med. Utskjæring for vask og komfyrtopp gjøres etter at benkeplaten er montert. Dersom du har nedfelt vask i benkeplaten må det trolig også en. Oppvaskkummen monteres som regel i benkeplaten.


Det er en fordel å montere oppvaskkummen før benkeplaten monteres, da det gjør resten av arbeidet . Skal montere en planlimt vask i en mm heltreplate,og lurer på om det er noen tommelfingerregel på hvor i plata vasken bør monteres. Kappemål for hull i benkeplaten følger nå en internasjonal standard. Hullet for oppvaskkum skal være 10mm (1cm) mindre enn mål på ytterkant vask. MONTERING AV BENKEPLATER I LAMINAT OG SSV WILSONART. La det virke i 10-timer, skyll ned vannet og vask deretter med det . Kjøkkendelene og benkeplaten bør oppbevares.


Hold benkeplaten i god stand ved å vaske bort. Bytte benkeplate – her lærer du hvordan du bytter benkeplate på smidigste måte med en enkel guide og fremgangsmåte for montering.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...