fredag 13. februar 2015

Rørlegger verdal

Trenger du rørlegger eller skal pusse opp badet? Da er vi den rette å ta kontakt med. Våre dyktige rørleggere er klare for oppdrag!

Norge › Trøndelag › Nord-trøndelagBufretRørlegger - rørlegger, baderom, ba varmtvannsbereder, rørleggerfirma, baderomsmøbler, boligvarme, dusjkabinett, toalett - Finn firmaer, adresser, . Rørlegger i Verdal, Inderøy, Mosvik og Levanger området. Vi er rørleggerforretningen for den kvalitetsbevisste! Våre butikker har i Verdal og Steinkjer har åpningstid: 08.

Sveberg Rør ble etablert som Rørlegger i Verdal i 19som enmannsbedrift og har per i dag ansatte i bedriften. Vi driver allsidig rørleggervirksomhet rettet . Sveberg Rør AS - Din rørlegger i Verdal. Vi utfører alt innen de tradisjonelle rørleggertjenestene, samt at vi har opparbeidet gode kunnskaper og erfaringer på varmepumper og vannbåren varme.


Vi har kontor på Trekantet i Levanger. Kontakt oss hvis du trenger en dyktig rørlegger! Vi har rørlegger med servicebil i Åsen, Levanger, Verdal og Steinkjer.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...