tirsdag 3. mars 2015

Avrettingsmasse kalkulator

Har laget en kalkulator i MS Excel 20for å beregne hvor mye . Alle gulv hvor det skal legges avrettingsmasse rett på underlaget må primes på forhånd med Weber. For blandingsforhold se primeremballasjen.

Denne kalkulatoren er laget for å gi en omtrentlig mengde for noen av materialene du vil trenge til ditt flis prosjekt. Fiber- og plastarmert avrettingsmasse til rehabilitering og plansparkling i baderom. Et godt resultat er avhengig av at avrettingsmassen har god heft til underlaget, følgelig er det viktig at klargjøring av underlaget utføres grundig. Hey'di Rett på Gulvet Normal er en avrettingsmasse for alle underlag før overdekking med gulvbelegg, fliser m. Hey'di Rett på Gulvet Normal benyttes også til . I oppussingsbloggen kan du følge oppussingen av en spektakulær leilighet fra start til slutt.


Nå: Varmekabler, avretting og betonggulv. Fremragende flytegenskaper og lavere forbruk. Gir belegningsklare gulv i én arbeidsoperasjon.


Verktøy for beregning av hvor mye fugemasse som trengs til din jobb.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...