tirsdag 3. mars 2015

Male folierte skapdører

Mange møbler produseres foliebelagt. Det er bjørkefolie, og ikke heltre. Selv om overflaten er glatt, går det fint an å male den.

Garderobeskap, dør, vindu, skapdører, møbler, kjøkken, ba trapp. Jeg har sååååå lyst til å male alle møblene våre hvite, men mannen min er IKKE enig, for han mener at fargen ikke vil. Når man skal male folierte skap som for eksempel PAX fra IKEA, gjelder samme metode som med andre folierte møbler, puss godt med fint . Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken, som er.

Er dørene folierte eller i høyglans kan det være vanskelig, men det finnes. Her er det bare å boltre seg: Du kan male, tapetsere, legge . Tenker da på de folierte og som har glatt overflate. Det må være gjørbart med rulle og pensel for at vi skal male skapene tror jeg. Vi har tidligere malt med pensel på andre folierte møbler, og det . Male dører kan du gjøre selv, om du kan leve med den lille strukturen som en finhåret malerull gir. Slik gjør du: Vask skapdørene godt slik at du får bort smuss og fedt.


Kalkmaling egner seg også godt til å male møbler og andre gjenstander. Spraymale møbler er superenkelt og superlurt! Carat sprayen til Vakre Hjem er vannbasert, har lite sig og dekker . Vil male skapdører og skifte knotter.


Vurderer å male skapdørene og skuffene på kjøkkenet og bytte håndtak på disse. Hvis skrogene er foliert, kan du ikke pusse den. Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male inne. Se hvordan du monterer kontaktplast på slette og profilerte skapdører. Løsningen er perfekt for dem som ønsker å unngå å male, eller kan ikke male . Høyskapet i foliert MDF, har en slett matt overflate.


Høyskap i stilrent design, med matt hvit skapskrog og to skapdører med overflate i lys furu . Original, hvit kjøkkeninnredning med folierte, profilerte skapdører og skuffefronter.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...