fredag 27. mars 2015

Ring hytta varm app

Derfor var vi tidlig ut med å koble sammen den tradisjonelle ring hytta varm løsningen med bruk av sms, internett og etterhvert app for smarttelefoner. Defa Online er vår nye Ring Hytta Varm tjeneste. Ved hjelp av internett, SMS eller APP kan du slå av og på strøm, varme og lys.

Smart fjernstyring via sms, internett og app for iPhone og Android. Fjernstyring og overvåking av varme, temperatur og alarm skjer over GSM-nettet, man trenger . Vi passer på hytta di når du ikke er der. Med strømbrudds-, brann- og innbruddsvarsling kan du slappe av når du ikke er på hytta.

Kampanje på Ring Hytta Varm produkter i perioden 1. Benytt vår app eller send enkle SMS kommandoer fra din mobil ell. BufretRimelig Ring Hytta Varm løsning med strømbruddalarm og frostvakt. Benytt vår app eller send enkle SMS kommandoer fra din mobil eller via vår webside.


Familien Westberg bruker et system fra Sensio som styres via egen app. Det betyr at de kan styre og kontrollere temperaturen på hytta via . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...