mandag 30. mars 2015

Tips lite kjøkken

Det er mye som skal få plass på et kjøkken. I mange leiligheter og hytter er det små kjøkken med trangt om . Plass på kjøkkenbenken Det viktigste i et lite kjøkken er at du har god plass på.

Et lite kjøkken kan nemlig også være både praktisk og funksjonelt. Har du et lite kjøkken og en stor kjøkkendrøm, gir HTH deg mange muligheter til å lage. Med gode tips og ideer til inspirasjon kan man imidlertid komme langt.

Se hvordan du kan utnytte plassen på best mulig måte. Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt både trendy og praktisk, uten å måtte svi av en hel årslønn. Her får du masse smarte og kule tips som du kan følge for å få nytt kjøkken i en fei!


Et lite kjøkken kan være både fint og smart. Her er kjøkken med smarte løsninger fra Pinterest. Hvis du ikke får kjøkkenmodulene til å passe, let blant baderoms- og.


I lokket som kan tas av, boret hun et lite hull til å dra ledningene gjennom. Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet. Her er smarte oppbevaringstips og ideer du enkelt kan fikse selv.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...