mandag 30. mars 2015

Trestubbe bord

JPG Jeg valgte å male rundt stubben og beholde det naturlige treet på toppen. Trestubber - stk i forskjellig høyde- perfekt som bord og krakk Stadig flere ønsker å la naturen prege interiørlandskapet i hjemmet. Krosser går som kan brukes som stoler, småbor nattbord eller bare til pynt.

Hver stubbe har sin egen historie, der du kan telle . Bestill deg en stubbe, finn din unike adventsstake eller kjøp gaver til venner og. FET: Gjør som Lise Wolden og tryll fram fine bord av helt vanlige trestubber! Av trestubber så kan man lage mye fint:-))Og nå er julen like om hjørnet:-))Hva.

Du kan lage en hel sittegruppe med bord til av trestubbene! Dette er en vakker trestubbe som kan brukes som enten et bord eller stol. Du kan feks sette på et kuskinn teppe og legge noen blomstepotter på.


Tre stubber eller trestubbebord ønskes! De må være kraftige, skal ha to stk til eb sofagruppe. Det har Krosser gård gjort med sine stubbekrakker og bord Årrinngene. Stubber fra Krosser gård blir bord og krakker. Få naturen inn i stua med Bjørk stubbe fra norske Ygg Lyng.


Trestubben produserer møbel og kjøkkeninnreiingar som er tufta på gamle.

Møbel og kjøkken frå Trestubben gir ein koseleg og traust atmosfære. Med stoler, bor blomsterpotter og lysholdere laget av stubber fra egen skog har Cathrine Glende (41) fra Ås gjort sitt inntog i det norske . Sofabordet består av en tynn trestubbe, som gir bordet en unikt, varmt og koselig uttrykk. Trestubben er plassert oppå et metallstell, som gjør at designet fremstår . Jeg har en gammel trestubbe som jeg ønsker å lage til et bord å ha på balkongen. Jeg vil ha trestubben skåret til slik at den får vannrette flater . Bring naturen inn med denne rustikke Naturlig trestubbe bord.


Laget av naturlig falne sypresser, hver solid-tre bord er one of a kind. Hvis du er interessert i å ha en personlig salongbord som er one-of-a-kin definitivt du ville gjøre det bra . Trestubbe-bord fra Trestubben i Stavanger. Clarion Hotel Energy i Stavanger ble offisielt åpnet den 20. En trestubbe har som regel ingen funksjon i hagen - hvis den har fått stå igjen etter at treet er hugget.


Her får du se hvordan du kan gjøre . Dette kan ta tid om du ikke har utstyr. Pappa har jo gjort dette for meg, men med de gamle stubbene jeg har selv så .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...