onsdag 29. april 2015

Linser oppskrift

Er det én ting du alltid bør ha i kjøkkenskapet, er det linser. Det kan lønne seg å skylle og rense linsene før bruk - småstein og rusk kan dukke opp. Det er ikke nødvendig å legge linser i bløt, men hele . Oppskrifter på god mat hvor proteinrike bønner og linser inngår som én av oppskriftenes gode ingredienser. Flere bønnegryter, supper og salater.


Bønner og linser er stappfulle av gode smaker og næringsstoffer, og i tillegg er det svært billig mat. Drikke som passer til denne oppskriften.

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Vegetar middag med linser, bønner og kikerter er sunt, lett, proteinrikt. Bønner, kikerter og linser er proteinrike og erstatter kjøtt. Indisk dal av røde linser er en enkel og vegetarisk gryte som kan serveres med ris, brød eller begge deler. Ha i grønnsakskraft, tomater, kokosmelk og linser.


Når linsene er gjennomkokte og myke, er det klart. Mange nordmenn er ikke så godt kjent med bønner og linser i matlagingen, men belgfrukter er svært anvendelige og kler en hel rekke smaker. Lag kjøttdeigsausen din litt grønnere med røde linser.


Spagetti med kjøttdeigsaus er en av våre vanligste hverdagsoppskrifter, her i ny form.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...