onsdag 29. april 2015

Riis glass rekkverk

Med rekkverk i glass på terrassen er det ingenting som hindrer deg i å nyte utsikten, verken innenfra eller utenfra. Bruk av glassmateriale gir også en større . Riis Glass og Metall AS leverer rekkverk i flere varianter.

Vi kan leveres med stolper i aluminium eller stål, og det kan også leveres i flere varianter uten stolper. Riis Glass og Metall AS holder til i Trondheim og utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid. Riis Dør Vindu AS viser hvordan man monterer Glassrekkverk i rustfritt stål 3og herdet laminert.


Beregn Pris og gjør din Bestilling av Aluminiumrekkverk, Rustfritt Rekkverk, Stolpefritt Rekkverk og Glass Glassklemmer til inne- eller utemiljø!

Vi tilbyr fire ulike typer av glassrekkverk som passer utmerket som verandarekkverk. Alle våre rekkverk kan skreddersys og designes før bestilling. Fantastisk utsikt selv med rekkverk for å ivareta sikkerheten.


Riis Glass og Metall AS leverer også interiørglass – her er det satt . Riis Dør Vindu er leverandør av vinduer og dører til. Glassrekkverk i rustfritt stål med sikkerhetsglass - Alltid på lager og rabatt ved kjøp av komplett . Riis Dør Vindu AS viser hvordan man monterer Glassrekkverk i rustfritt stål 3og herdet laminert glass 76mm. For tilbud på glassrekkverk, ta….

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...