tirsdag 26. mai 2015

Bergen flis

Bergersen Flis er en av norges ledende flisimportører med butikker for proff og private over. Bergen - Oslo - Trondheim - Hamar - Tromsø. Norge › Hordaland › MindeBufretKontaktinformasjon for Bergen Flis AS Bergen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Her finner du kontaktinformasjon, åpningstider, bilder fra vår butikk og annen relevant informasjon. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Velkommen til Modena Fliser Bergen i Åsane. Modena Fliser avd Bergen ble etablert i 19og er blitt et av vestlandets, og landets største senter innen fliser og .

Norfloor Bergen er en totalleverandør av fliser, baderomsmøbler og kjemiske produkter til det private markedet og byggebransjen i Bergen. Souk fører marokkanske fliser (design fliser, sementfliser, historiske fliser), betongpuss og naturpuss til vegg, gulv og benkeplater, tadelakt, naturmaling og . I tillegg til Norges største utvalg av flis og naturstein har Flisekompaniet alt du. Velkommen til Flisekompaniet i Bergen hvor du finner løsninger du har lyst på!


Vi er en flislegger i Bergen som årlig flislegger over 1bad. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Har du ventet lenge med å pusse opp det gamle badet ditt?


Flis og Gulv AS er en total leverandør av fliser, naturstein, maling, parkett, laminat og tilbehør.

Vi fører kjente merkevarer gjennom hele vårt produkt sortiment og . Flis For Folk har utvalget, kvaliteten og prisene du ser etter. Kontakt oss i dag for et godt tilbud! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Mur og Flisservice AS i Bergen utfører alle tjenester innen muring.


Flislegging av basseng, baderom, våtrom. StorBergen Mur og Flis AS er allsidig flis- og murerfirma som utfører oppdrag i Bergen og omegn. Vi er bedrift med solid kompetanse og lang erfaring i bransjen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...