tirsdag 26. mai 2015

Elastisk bokbind

For dager siden - Boksokker; et elastisk bokbind som erstatter tradisjonelle bokbind. Boksokken taes på boken på sekunder, kan vaskes og finnes i mange . Elastisk bokbind Idéen er like enkel som genial.

Kvaliteten på stoffet gjør at boka er godt . Boksokken er også betydelig mer miljøvennlig enn de gammeldagse bokbindene. Ordinære bokbind er bruk og kast, mens en boksokk kan du bruke flere år. DISNEY FROZEN Bokbind FROZEN 70x200cm 80gr.

Forventet levering: Neste virkedag + transport 1-dager. Ingen småbarnshverdag uten – Booksox, elastisk bokbind. Ok, det jeg skal fortelle deg om nå er rett og slett genialt. Pose med treperler av forskjellige form og farger for å trekke på en elastisk snor. Strekkbart elastisk bokbind i forskjellige farger.


Morsomme mønster på to av fargene, samt solide farger. Miljøvennlig og mykt, kan brukes igjen år etter år! Om du ikke vil ta deg bryet med å legge på bokbind i papir finnes det også elastiske bokbind som gjør jobben raskere og enklere.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...