tirsdag 26. mai 2015

Henge klær fra taket

For å utnytte høyden under taket, har hun hengt klærne i to nivåer. For å få ned de øverste klærne, bruker hun en stang med en krok i enden. Trenger du en reserveløsning for å oppbevare store mengder klær?

Og siden de er så rimelige, får du mer penger til overs til nye klær å henge på dem. Her er fire ideer til hvordan du kan oppbevare klærne dine fullt synlig. Det hun brukte: ei garderobestang hengt fra taket med litt lerretstoff, . Man prøver å henge opp klærne etter farger, da ser det pent og ryddig ut.

Speil er et must i garderoben, helst ett i helfigur. Klær trenger ikke å henge i store, kjedelige skap. Hvis klesskapet er i overkant fullt, hvorfor ikke bruke klærne dine som veggpynt? VEGGPYNT: Hvorfor ikke vise fram kjolene dine ved å henge dem på veggen.


GODT fast -selger klær på qxl og får dem faktisk ikke av igjen når jeg skal selge klærne. Tenkte å henge kjetting fra to kroker i taket på soverommet. Kjettingen skal så holde en garderobestang, som igjen skal holde klær.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...