tirsdag 26. mai 2015

Maling bad tak

På et bad hvor taket ikke er malt med våtromsmaling, vil platene etter hvert svell, og mugg og sopp vil begynne å gro over . Fuktbestandig maling for bruk på bad og vaskerom. Butinox Interiør Kjøkken Bad.

Passer for: Tak: Vegg; RoBad: Gang: Kjøkken: Vaskerom; Overflate . Lady Våtrom er en vanntynnet akryl maling for innendørs bruk på våtrom og vaskerom. Egenskaper: Lady Våtrom inngår i Jotuns Våtromsytem og kan benyttes . Tak, dør, vindu, foringer, lister og gerikter på badet skal males.

I utgangspunktet hadde jeg tenkt å male med den samme malingstypen jeg bruker på . Velger du riktig maling, kan du male - også i dusjsonen. Veggene i et dusjhjørne, fra gulv til tak; meter på hver side av et dusjhjørne . Blank maling på taklistene vil gi et markert skille mellom vegg og tak. Halvblanke og blanke malinger er anbefalt i bad og våtromMaling i våtrom bør være . Jeg opplevde som nevnt at malingen i taket på badet krakelerte, mens det holdt seg helt fint i alle de andre rommene. Er det noe krav til hvilke type tak plater som skal benyttes ift fukt og. Anbefaler her da å male med en maling som er beregnet til våtrom for å . Våtromsmaling anbefales også til bruk i taket.


Våtromsmaling på badet er dermed et holdbart og fuktavvisende alternativ.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...