onsdag 17. juni 2015

Bygge drivhus av gamle vinduer

Drivhus forlenger dyrkingssesongen. Tyra bygget sitt eget drivhus av gamle vinduer. Hennes drivhus er nå fyllt opp med chili og tomater!

Vi har gode tips, enten du skal kjøpe eller bygge ditt eget, eller allerede har et veksthus i hagen. Ideen om å bygge drivhuset av gamle vinduer fikk Mariann fra en artikkel i et hageblad. Der leste hun om noen som hadde laget et minidrivhus . Vi viser deg, trinn for trinn, hvordan du bygger drivhus, f. Lær å skifte drivhusglass, enkelt og billig. Gamle vinduer og en fjøsdør var utgangspunktet da Heidi Stokke Paulsen fra Meisingset i Møre og Romsdal bygde sitt drømme-drivhus i . I drivhuset trives grønnsakene langt utover høsten.


Bygg et selv av gamle vinduer eller snekre veksthuset av tre og glass. Jeg har i flere år skrevet og snakket om, lengtet etter og postet bilder av drivhus bygget av gamle vinduer. Finn og lagre ideer om Gamle vinduer på Pinterest, verdens idékatalog.


Planen om å lage skap gamle vinduer har vært på to do listen i årevis!

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...