onsdag 17. juni 2015

Linea navn

Linnea er et kvinnenavn dannet av navnet på dvergbusken Linnea (latinske navn Linnaea borealis), som har fått navn etter den svenske botanikeren Carl von . Forklaring for dette navnet er ikke lagt inn ennå. Dette betyr ikke nødvendigvis at forklaringen er ukjent, men at det ikke har vært tid til å legge den inn .

Det er i hovedsak de vanligste navnene som blir forklart først. Popularitet: Omlag 1personer i Norge har jentenavnet Linea som første eller eneste fornavn. Svar gjerne på fem spørsmål om ditt navn, slik at vi kan forbedre denne siden.


He he, ikke lett med navn:) Lillemor skal hete linea til mellomnavn.

Jeg vil i alle fall at hun ikke skal ha trykk på N, . Noe forslag til navn som passer til Linea? BufretLignendeOversett denne sidenI januar 20var der 7med navnet Linea som første fornavn i Danmark. En stigning på i forhold til 2013.


Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om hvorfor vi valgte navnet Linnea. Vi har fått et par spørsmål om hvorfor vi har valgt et navn fra .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...