torsdag 25. juni 2015

Steinvasker

Eksklusive stenvasker, laget av naturlig elvesten fra Bali. Hver vask er unik, og formen på vaskene varierer da dette er ekte stener som er uthulte for hånd. Vi har fått inn et parti med steinvasker.

Formet i ett stykke av marmor, lava eller granitt. Dette er produkter vi ikke får inn igjen i 2016. Naturstein fliser, servanter, dusj- og badekar.


Stort utvalg italiensk og annen marmor og travertin.

Unike servanter av naturlig elvestein. BufretEksklusive stenvasker laget av naturlig elvesten fra Bali. Hver vask er unik og formen på vaskene varierer da dette er ekte stener som er uthulte for hånd. Vi har ca 3-stk, be om å få tilsendt bilder. Steinvaskene lages i Wiscont white, sort galaxy, blå gneis, mørk labrador og lys blå labrador.


Steinvasker - kjøkkenbenk, steinvasker, arkitekt kjøkken, ba baderom, baderomsinnredning, baderomsmøbler, badeskap, ballingsløv - Finn firmaer, adresser, . Har falt litt for vasker som er hult ut av stein. Kom over en plass i Norge hvor de selger det.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...