fredag 26. juni 2015

Tromsø parkering kart

Oversikt over de største parkeringsplassene i byen, områdeplasser, el-bilplasser, MC-plasser, parkering for forflytningshemmede og . Det aller meste kan du gjøre selv på nett, køfritt. Du kan finne kart over parkeringsområder, se prislister, klage på ileggelser, søke på kort .

BufretLignendeParkere med mobilappen. Oversikt over parkeringsplasser i Tromsø. Avgift for alle studenter, ansatte og besøkende.


Hele campus Breivika, ved UiT Norges arktiske universitet, er avgiftsbelagt område.

Tromsø parkering har to parkeringshus i sentrum. Når du parkerer i p-hus, så parkerer du billig og enkelt, og du betaler først når du henter bilen. På folkemunne ”parkeringstunnelen”, er et parkeringshus som er sprengt inn i fjellet under sentrum og har plass til ca. Pass på hvor du parkerer når du drar på kamp, det er ikke lov å parkere langs veiene i området. Se kart, velg parkering forbudt-sone i kartmenyen.


På kartet vises plasseringen av de ulike parkeringsanleggene. Du laster ned app'en fra Tromsø parkering på og følger instruksjonene der. Parkeringsmulighetene i Tromsø sentrum varierer mellom parkering langs gata, utendørs parkeringsplasser og parkering innendørs eller i tunnel.


Avgiftsparkering og reservert parkering.

Stakkevollvegen 96-10 Korttidsparkering.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...